Шановні відвідувачі! Я рада вітати на своїй персональній сторінці всіх, хто має відношення до навчального процесу та вивчення англійської мови! Сподіваюсь, що матеріали сайту стануть вам в нагоді!

"How many languages you know, how many times you are a person'


           

26 вересня відзначається Європейський день мов як спосіб підтримки мовного різноманіття, двомовності кожного європейця та розвитку викладання мов у світі.  Вперше Європейський день мов був організований у 2001 році Радою Європи в рамках Європейського року мов. Мета Європейського дня мов – привернути увагу аудиторії до мов, якими розмовляють у Європі, поширювати культурне та лінгвістичне різноманіття та заохочувати до вивчення мов протягом всього життя. 
      
Цього року учні нашої школи долучилися до відзначення Європейського дня мов, взявши участь у виховному заході у формі подорожі країнами Європи. Учні радо віталися один з одним мовами різних національностей, відгадували країни за їхніми особливостями, виконали дидактичну вправу "Європейська субота", виписавши із запропонованого прочитаного тексту назви товарів закордонного виробництва та співставивши їх з назвою країни-виробника, працювали з картою Європи та прапорами країн Європи.
Отримавши задоволення від цікавих завдань, учні виявили бажання щороку долучатися до цього свята.


Комментариев нет:

Отправить комментарий