Шановні відвідувачі! Я рада вітати на своїй персональній сторінці всіх, хто має відношення до навчального процесу та вивчення англійської мови! Сподіваюсь, що матеріали сайту стануть вам в нагоді!

HELLO, IT'S HALLOWEEN!


         Хелловін – це свято англомовних країн, яке з кожним роком набуває все більшої популярності в Україні.Особливо це стосується тих, хто вивчає англійську мову. Адже її вивчення передбачає ознайомлення з особливостями країни, чия мова вивчається, звичаями, традиціями тощо. 
        31 жовтня учні Голиківської філії приєдналися до "свята містики та жахів". Протягом дня учні мали змогу прослухати інформаційні хвилинки щодо історії виникнення та цікавих фактів про Хелловін. А учні молодших класів перевтілилися в образи, що відповідали тематиці свята.
        Приємною подією була поїздка делегації учнів 5-7 класів до КЗ "Красносілківське НВО" , де учні повністю поринули в атмосферу свята, яке організувала та провела вчитель англійської мови Поліщук О.М.,  та взяли участь у конкурсних випробуваннях разом зі своїми ровесниками. 
       Тож, задоволені, сповнені позитивних вражень та нової інформації про таке вже досить поширене свято, учні повернулися додому. 




Комментариев нет:

Отправить комментарий